dag 2
Door: femmievanrooijen
Blijf op de hoogte en volg Femmie
30 Augustus 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Zoals beloofd ga ik ‘m goed bijhouden, dus vandaar dat ik nu al weer ‘m berichtje stuur. Ik heb vannacht echt heerlijk geslapen het is echt ’n heerlijk bed en ’t is lekker donker in mijn kamer aangezien ik allemaal van die dakramen heb met van die rol luiken d’r in. Daarna lekker gedoucht en naar beneden gegaan. Van daag was ’t een soort van nationale vrije dag ofzo dus Hanneke hoefde niet naar d’r werk toe. De kinderen zijn nog vrij en gaan volgens mij als ik ’t goed heb begrepen einde van de week naar school, maar Stuart gaat me eerst helpen met alles dus das wel heel erg fijn! Na me ontbijt ben ik even naar de supermarkt gelopen om shampoo te kopen en wat haarlak want dat was ik vergeten. Daarna ben ik met stuart op pad geweest en hebben we ‘m soort metro kaart gekocht, het is volgens mij ongeveer ’t zelfde als de OV kaart van ons en hij heeft er meteen geld op gezet dus dat was wel heel lief. Daarna zijn we naar Patney gegaan met de metro om voor mij ’n nieuwe telefoon te kopen zodat hij me altijd kan bellen aangezien we dan bij de zelfde maatschappij zitten. Echt gek ik heb ’n nummer met wel 11 cijfers!!
Daarna zijn we even langs Nikki haar oude sportschool gegaan (die is erg dicht bij Annebel haar school) om te kijken of ik haar abonnement over wil nemen, het zag er erg mooi uit, ze hebben ‘m spa gedeelte en een zwembad en veel ruimte om te sporten dus ik denk wel dat ik ’t abonnement over ga nemen zodat ik meteen als ik Annebel naar school heb gebracht even kan sporten. Het is wel ‘m dure sportschool volgens mij maar dat is alles hier volgens mij wel, want het zit wel in ’n wat mindere buurt. Maar ze hebben alles en Stuart schiet het voor me voor en dan houden we iedere week 10 pond in van me salaris zodat ik ‘m zo weer terug kan betalen. Maar ik denk dat ’t wel ’n goede zet is.
Op de terugweg zijn we naar ‘m park geweest hier in de buurt waar Hanneke en de kids al waren en daar hebben we geluncht en wat rond gelopen en veel gepraat met elkaar. Het is erg gezellig om met Stuart te praten en het Engels gaat eigenlijk best wel goed en hij zegt ook dat me Engels veel beter is dan vorige keer dat ik hier was dus dat is wel erg leuk. Ik moet er wel erg op letten dat ik nederlands tegen de kinderen praat zodat ze dat ook leren want ze kunnen ’t wel, maar ze vinden engels makkelijker en ik vind ’t eerlijk gezegd ook al makkelijker om in ’t engels tegen ze te praten, maar dat komt wel goed. Ohwja nog ’n leuk w-tje, het huis heet edelweiss echt grappig.
Er is overgunds ook nog ‘n andere au pair in deze straat nieuw, zij is in ‘n Duits gezin gekomen dus ze spreekt Duits, en aangezien mijn duits niet zo goed is zullen we samen ook veel engels praten. We gaan ook samen naar de engelse lessen toe maandag, echt leuk! Ik heb ook al ‘n andere au pair gesproken hier in de buurt, Wendy heet ze en we gaan waarschijnlijk zondag wat leuks doen!!
Nou ik denk dat ik jullie nu wel aardig op de hoogte heb gebracht voor een dagje,
Heel erg bedankt voor al jullie lieve berichtjes! Echt heel fijn om ’t te lezen,
Hele dikke knuffel,
best regards
Femmie
30 Augustus 2010 - 20:04
Ronald:
mooi dat je een leuke dag hebt gehad en dat je al mensen hebt leren kennen, en dat je ook iets met wendy zondag gaat doen
xx ro -
30 Augustus 2010 - 21:02
Denise:
heee wijffie!
fijn dat je het leuk hebt daar! en ik zal snel een kaartje sturen!!
xx Denisee (je ex- collega..) -
30 Augustus 2010 - 21:57
Jacco, Doenja & Kids:
Nou Fem, dat klinkt allemaal super! Luxe sportschool, een goed gastgezin, mooie parken in de buurt, lieve kinderen, engelse les.... change of a lifetime zou ik zo zeggen!
You go girl!! -
31 Augustus 2010 - 09:32
Iris:
Wat leuk allemaal! :) Sporten is ook erg lekker denk ik naast al je andere werkzaamheden! Go for it girl!
Liefs Iris. -
31 Augustus 2010 - 17:56
Leanne:
Hey Fem!
Het klinkt allemaal erg leuk! En je kamer ziet er mooi uit hoor!! Leuk dat je ook al wat mensen hebt leren kennen!!
Heel veel plezier verder!!
XX Leanne