dag 3 - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Femmie Rooijen - WaarBenJij.nu dag 3 - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Femmie Rooijen - WaarBenJij.nu

dag 3

Door: femmievanrooijen

Blijf op de hoogte en volg Femmie

31 Augustus 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Hallo allemaal!
Het gaat hier nog steeds erg goed, ik ben alleen echt ontzettend moe ’t is hier nu ongeveer 21,30 uur en ik ben helemaal uitgeput.. vanochtend ben ik voor ’t eerst alleen gelaten met de kinderen van 9 tot 12 omdat Stuart weer naar de garage moest voor de auto, en na ’n uurtje belde hij op dat hij naar de stad moest om wat te halen dus het duurde veel langer. En om half 11 waren de kinderen al aan ’t piepen dat ze honger hadden(ze bleken nog niet ontbeten te hebben) dus toen ben ik maar wat lunch gaan maken.
Nadat Stuart terug kwam is hij met de kinderen ergens heen gegaan en ben ik lekker mijn eigen gang gegaan. Kasia (de poolse schoonmaakster) was er ook en ze heeft me wat dingen uitgelegd over barnes en ze heeft me verteld dat ook ’n pound-stor is als je met de trein gaat dus dat is wel fijn om te weten aangezien alles hier stinkend duur is, voorbeeld; ik heb vandaag omdat ik mijn eigen kam vergeten was een kam moeten kopen en die was 6,65 pound dus dat is iets van 7 euro ofzo, echt duur. Verder ben ik even door barnes gaan wandelen en ben ik wat rond gaan kijken en heb ik wat kaarten gekocht en wat gedronken bij onze Starbucks:P.
Daarna heb ik mijn eerste golf ervaring gehad met Stuart en de jongens. Er was een soort kampioenschap voor kinderen en ze moesten wat holls slaan. Echt heel grappig zat in ’n groepje met nog 3 anderen jongentjes en er was een moeder bij die echt heel erg d’r kind aan ’t op focken was om ’t goed te doen, dus elke keer als het niet zo goed ging dan nam ze ‘m apart en zei ze dat hij zich beter moest concentreren en dat hij beter z’n best moest doen. Echt heel grappig dus. Tim had volgens mij niet zo veel zin om mee te doen dus hij deed ook niet zo heel erg z’n best en daarbij kwam dat hij geen zin had om z’n golfclaps te dragen( die stokjes in z’n tas) dus puntje bij paaltje moest ik ’t de hele tijd dragen dus toen heb ik ‘m wel even verteld dat ik z’n aupair was en niet z’n slaaf….
Daarna ben ik Annebel op gaan halen met de jongens hij de buurvrouw (met de duitse aupair) en toen hebben we even tv gekeken terwijl Sstuart nog wat dingen moest regelen. Toen Stuart thuis kwam heeft hij wat eten gemaakt en hebben we heerlijke kaaspasta gegeten, met ja let op mama, sla:P whaha!
Nou ik ben vast heel veel dingen vergeten te vertellen maar dat komt omdat ik zo ontzettend moe ben.. en jullie zullen wel merken dat mijn zinnen soms niet zo goed lopen aangezien ik de hele dag engels praat en engels denk, maar ik zal d’r volgende keer wat meer op letten…
Hele dikke kus, en ik mis jullie al wel ’n beetje..
Kus, femmie!

• 31 Augustus 2010 - 20:12

Jacco, Doenja & Kids:

Wat leuk om te horen allemaal zeg! Moesten de kids niet naar school of hebben ze nog vakantie? Goed van je dat je je niet voor het karretje van Tim laat spannen en dat hij zijn golfclubs zelf kan dragen... ha ha!!

En je zorgt goed voor jezelf hoor ik... je eet zelfs sla! ha ha! Als ik je moeder was zou ik dat meteen noteren ;-)

Doe je best!!

• 01 September 2010 - 08:18

Mirjam:

Van alles met de kinderen doen, allemaal nieuwe indrukken en nieuwe dingen leren, de hele dag Engels horen en spreken... Pff, geen wonder dat je moe bent!

Gelukkig heb je een lekker bed. Sterkte!

• 01 September 2010 - 10:26

Annelot :

Hee Fem!!
    Jammer dat we niets meer hadden gedronken, maar die tijd gaat ook zo snel.. veel plezier daar! ik hou je verslagen bij :D

X Annelot

• 01 September 2010 - 19:34

Ronald:

gelukkig heb je een leuke dag gehad, en ik kan niet geloven dat je sla hebt gegeten :P

xx

ro

• 02 September 2010 - 15:39

Mam:

Fem SLA, wat lees ik nou, dat was toch voor konijnen? Wel goed van je hoor,keurig het voorbeeld geven. Mag je zelf ook golfen? Leuk om alles te lezen.
    kus mam