Me eerste dag in London!!
Door: femmievanrooijen
Blijf op de hoogte en volg Femmie
29 Augustus 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Nou net afscheid genomen van papa mama en Inge en natuurlijk Ronald, was wel ff moeilijk moet ik zegge hoor.. maar ’t is gelukt, en ik zit nu in ’t vliegtuig, heerlijk dat kleine laptopje, zit nu met dat ding op me schoot heel riant, zit namelijk op een stoel waarbij je een klein vrij stoeltje d’r naast hebt, en daarnaast zit een hele aardige mevrouw, ze is vroeger model geweest en nu is ze ‘m beetje ’n rijkeluis vrouwtje, d’r vriend zit in de goud en geld handel haha, dus ik kan alvast aan de luxe wennen, jetje dat kaviaar enzo stinkt wel hoor dat ze zit te eten, en begin te kwijlen hier van d’r Ipad.. maarja ben erg benieuwd hoe ’t is als ik straks aan kom, Stuart (me hostedaddy) heeft me al ‘m berichtje gestuurd dat hij me ‘m fijne vlucht wenste en dat hij me komt halen.
Nou ik ben d’r hoor! Ben aangekomen in Barnes. Ik zal bij het begin beginnen. Toen het vliegtuig geland was en ik er uit liep verliep alles eigenlijk best wel goed, kon zowaar vinden waar ik door de douwane moest dus dat was ‘m hele vooruitgang op de vorige keer toen ik hier was. Eenmaal daar door heen moest ik natuurlijk nog mijn, ja je raad ’t niet 22,6 kilo wegende koffer vinden. Maar dat ging ook heel goed ik kwam aanlopen en had meteen mijn koffer dus dat was echt top. Daarna was het tijd om door de deuren te gaan en Stuart te zoeken heel leuk, hij had Annebel en Tim meegenomen echt leuk kreeg meteen ‘m handje van Annebel en Tim wilde me wel helpen met me koffer dus dat was echt heel lief. Eenmaal in de auto deed de auto na z’n 10 min heel erg gek, elke keer stopte hij en deed hij ’t weer ‘m beetje, op de snelweg! Echt gek joh, dus we moesten ‘m telkens re-starten, heel gek gaat niet met ‘m sleutel maar met ‘m knopje ‘start’ maarja dat zal wel normaal zijn. Nou gelukkig zijn we toch nog net aan thuis gekomen en toen heeft Stuart meteen de wegenwacht gebeld en hebben we met z’n alles soep gegeten als middageten, heel erg lekker, ja ma je gaat heel hard lagge, en Ro ook want ’t was courgette soep maar ik moet zegge ’t was erg lekker, met parmezaansekaas er in, ik zal Hanneke ’t recept vragen dan kan ik ’t een keer voor de kids maken. Daarna ben ik even naar boven gegaan om me koffer uit te ruimen en me spulletjes in me kast te stoppen. En ja je gelooft ’t nooit, ’t paste ook nog is allemaal. Was wel fijn om al me spulletjes even in deze kamer te zetten zodat ’t een beetje me eigen kamer is.
Na een half uurtje hoorde ik al ‘m lief jongentje bij me deur staan of met de vraag of hij allowed was to come in. En hij had ’n boekje mee met foto’s die Nikki(de vorige aupair) achtergelaten had, en hij wilde natuurlijk alles vertellen en uitleggen over me nieuwe kamer dus we hebben gezellig samen met Annebel op bed gelegen en naar de foto’s gekeken, echt lief. En toen wilde ze natuurlijk ook mijn familie en vrienden zien dus heb ik ze de foto’s die ik mee had genomen laten zien. Echt heel lief Annebel vond Ronald me vriendje heel erg lief en ging zelfs al de foto’s kusjes geven, heb wel even moeten gniffelen.
Verder zijn we vanmiddag ook nog even naar ‘m heel mooi park gegaan, echt ontzettend groot, het was aangelegd door ‘m een of andere koning ofzo, weet niet precies hoe dat zit maar ’t is echt heel mooi en je bent er met de fiets volgens mij binnen ongeveer 10 min. En er zijn heel veel heuvels en uitgestrekte stukken gras en zelfs ‘wilde’ herten! En ‘m groot meer. Maar op de terug weg wilde Stuart zijn auto starten( we waren met 2 auto’s aangezien we ook de fietsen van de kids mee wilde nemen) en die startte niet, ook al had de wegenwacht er naar gekeken en zei die dat alles goed was. Dus nu is Stuart nog steeds bij de garage en hebben we met z’n 5e zonder Stuart chinees besteld.
Nou dit was zo’n beetje mijn eerste echte dag hier, ben best wel moe en moet nog ’n beetje wennen aan ’t geheel dus ik ga denk ik lekker vroeg slapen. Ik ga nog wel even proberen of ik alvast een paar foto’s kan plaatsen hierop maar ik weet niet zeker of dat lukt.
Ohwja voor de mensen die me ’n kaartje willen sturen, mijn adres is: 20 Elm Bank Gardens Barnes SW13 0NT London. En je kunt heel makkelijk bij mij in de straat kijken met google earth, dan is ’t het hoek huis met de rode auto er voor!
Hele dikke kus aan iedereen en ik hoop dat jullie ’t leuk vinden om me berichtjes te lezen!
best regards
Femmie
29 Augustus 2010 - 19:39
René:
Goed om te lezen dat je goed bent aangekomen en geljk al zo'n lang verslag geschreven. Leuk om alle hektiek van de eerste dag te lezen. Ik wil je in ieder geval heel veel succes wensen en hoop dat je daar snel je eigen plekje zal vinden.
René
29 Augustus 2010 - 20:00
Ronald:
Gelukkig ben je goed aangekomen, en vindt het wel schattig van Annebel :P.
Nou hoop dat je je daar gaat vermaken, en beloof dat je ons niet te veel gaat missen.
xx
Ro -
29 Augustus 2010 - 20:57
Jacco, Doenja & Kids:
Wat goed om te lezen dat je goed aangekomen bent! En wat een leuke kamer heb je zeg!! Cool.... en die kids.... wat een schatjes!!
Heel veel plezier!! -
29 Augustus 2010 - 22:55
Iris:
Hee meissie!
Wat gaaf je foto's joh! T ziet er echt super luxe uit :O
Ik hoop dat je een fijne tijd krijgt daar! Tot wanneer blijf je eigenlijk?
Liefs Iris. -
30 Augustus 2010 - 04:46
Joyce:
Hey wijffie!
Tis hier 06:45 maar was zo benieuwd naar je verhaaltje dat ik even met mn iPhone op je site ben gaan spieken ;)
Gelukkig ben je veilig aangekomen en viel je eerste dag mee.
Heel veel plezier daar en spreek je snel!!
Dikke kus, Peter & Joyce -
30 Augustus 2010 - 07:51
Niall:
is mooi dat je eerste dag gelijk al heel leuk is
we gaan je allemaal erg misse hoor
groetjes niall -
30 Augustus 2010 - 09:29
Inge:
Hey Zussie!
Zo te lezen heb je t naar je zin :D. Ben blij dat je alles kon vinden (juiste gate, t vliegtuig, je koffer :P haha!) Heel veel plezier komende week en hou me op de hoogte van alles!!
Dikke knuffel,
je zussie -
30 Augustus 2010 - 10:32
Luuk:
Mooi om te lezen dat je het in ieder geval naar je zin heb, keep us posted on the newest developments
Luuk -
30 Augustus 2010 - 10:33
Luuk:
ohja je bent nu helemaal niet in Oegstgeest zoals je profiel zegt:P -
30 Augustus 2010 - 19:21
Dieuwertje:
WAUW! wat een super luxe kamer plus badkamer. ik was echt bang dat je tussen het bloementjesbehang en het zalmroze terecht zou komen. Maar dat valt dus allemaal reuze mee! En wat een pech op de snelweg hahah ik dacht die rijm gooien we er even in. Maar fijn om te horen dat je heelhuids bent aangekomen.
Wel veel foto's maken hè?
xxx