Winter Wonder Land
Door: femmievanrooijen
Blijf op de hoogte en volg Femmie
21 November 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Hier weer een update van mij vanuit het London waar ik me helemaal thuis voel. Allereerst heel erg bedankt voor de mensen die hebben gereageerd op mijn laatste blog. Heel erg leuk. Je kunt wel bij iedereen zien, en dus ook bij mij dat de reacties heel erg terug lopen, erg jammer want we schrijven ’t toch wel voor het thuisfront! Ik ben toch wel benieuwd wie ’t allemaal leest:)!
Het is weer zo ver, zondag avond en ’t weekend is weer afgelopen, na een drukke en leuke week/weekend. Toch wel frapant, ik ben hier eigenlijk constrant moe, maakt niet uit of het vrijdag avond is en ik een hele week gewerkt heb, of dat het zondag avond is en ik weer een leuk weekend is geweest. Eerst dacht ik dat het komt omdat het allemaal nieuwe indrukken waren, maar nu denk ik dat het vooral komt doordat je heel veel loopt en konstant wel bezig bent. London the citty that never sleeps! Haha nou ikke wel hoor, ik duik graag door de weeks om 10 uur me bedje in! Haha
Het was weer een weekje zo als gewoonlijk niet heel erg druk maar toch de gewoonlijke bezigheden. Wel ben ik donderdag op pad geweest voor een ski jas. Zoals jullie misschien wel opgevallen was heb ik al wel ’n nieuwe jas had, maar hij is niet zo heel erg warm. Nou ga ik eerste kerst dag met Ronald z’n familie skiën, dus ja daar kan femmie niet met d’r nette jasje aankomen. Dus ik ben op pad gegaan. Binnen een uur had ik een hele leuke knalroze ski jas, en ik kan nu zegge, hij is heeerlijk lekker warm. Het word hier al echt winter, vroeg donker en laat licht, en erg koud!! Het word hier al echt kerst weer, kerst?!?! Ik hoor jullie denken, maar sinterklaas is pas net in het land!! Tja, bij ons is het al helemaal in de kerst sfeer, hier is bijvoorbeeld dit weekend winter wonder land open gegaan. Een groot spektakel, met Kerstmannen en kerstliedjes:)!
Zaterdag was het erg gezellig toen heb ik om 12 uur afgesproken met Wendy en Jessika. Twee erg leuke meiden die het ook erg leuk met elkaar konden vinden volgens mij. We zijn lekker rustig een eindje gaan wandelen langs de themes en daarna zijn we naar hyde park gweest, Winter wonder land. Echt heel erg leuk, allemaal van die Oostenrijkse huisjes die chocolade melk verkopen en mutsen en weet ik veel wat voor reut. En allemaal kermis attracties. Erg leuk wan er stonden ook wat Nederlanders met hun kraam! Er vroeg opeens een man in ’t nederlands aan ons, zohw damens lekker een weekendje London, en wij met z’n 3 uhh nee, wij wonen hier, haha toch wel grappig om dat te kunnen zeggen hoor!
Daarna zijn we nog even een stuk gaan lopen en hebben we de metro naar Picadilly circus genomen. Ja, het is heel erg, maar we zijn naar de Hems gegaan, de Nederlandse bar in London en daar hebben we even lekker een Kriekje van de tap(zoals jullie misschien wel weten, mijn favo biertje) gedronken en een lekker bitterballetje gegeten. Heerlijk, van iedere slok en hap genoten:)!
We hebben de avond af gesloten door lekker naar onze stamkroeg/bar te gaan en daar hebben we lekker met z’n 3e wat gegeten. Kortom een hele gezellige dag!
Zondag, vandaag hebben we lekker rustig aan gedaan, ook weer om 12 uur in Hammersmith afgesproken en zijn we nog een keer naar winterwonder land gegaan. We wilde toch even naar harrods toe gaan, want dat had jessica nog nooit gezien, en dat moet natuurlijk wel even he! Verder hebben we t lekker rustig aan gedaan want we waren allemaal wel ’n beetje moe. Maar het was wel weer echt een leuke dag, ik moet echt zegge, ik heb ’t ontzettend genoten hier met de lieve mensen die ik allemaal heb leren kennen! Ze zijn stuk voor stuk allemaal zo lief!
Nou jongens, ik vind dat ik me best wel weer heb gedaan op ’n stukje, ben benieuwd wie ‘m leest. Er staan ook weer nieuwe foto’s op www.frv.dreamcode.nl onder ’t kopje WinterWonderLand-november20-21.
Dikke kus regards,
Femmie@London
21 November 2010 - 19:29
Mirjam:
Ha Femmie,
Ik lees je verhaaltjes altijd hoor! Leuk om een beetje op de hoogte te blijven. Al moet ik eerlijk zeggen dat ik al die vriendinnen van je niet uit elkaar kan houden. Maar mijn conclusie is gewoon: je hebt het naar je zin, je werkt hard en leert een hoop. Je stukje in de Hurksprong was ook leuk, mooie samenvatting eigenlijk.
De laatste link naar je foto's klopt niet...
Groeten, Mirjam -
21 November 2010 - 19:31
Monique Van Der Sterren:
Femmie :D
Wat een leuk verhaaltje weer en ook hele leuke foto's haha
Ik vond het ook heel gezellig vandaag...gewoon lekker zitten en kletsen want we waren inderdaad allemaal moe.
xx -
21 November 2010 - 20:06
Jacco, Doenja & Kids:
WIJ! Wij lezen je stukjes en bekijken je foto's en genieten daar erg van!
Nou, hier nog geen kerst hoor, eerst maar eerst al die sinterklaasvieringen en daarna zien we wel weer verder!!!
Geniet! -
22 November 2010 - 00:51
Joyce:
Hey meissie!
Word weer super met kerst, kan niet wachten!!!
Jij in je knalroze jas en ik in mn fluo-gele.. wij zijn wel te herkennen tussen al die mensen haha!
Fijn te horen dat je het naar je zin hebt daar en dat je moe bent is niet heel raar hoor als ik soms hoor hoe druk die kinderen zijn!
Heb er echt zin in dat je weer naar NL komt en dat we gezellig samen met de schoonfamilie kerst gaan vieren, ben benieuwd want het word in ieder geval een hele andere kerst als de voorgaande jaren, zowel positief als negatief (you know what I mean)
Dikke kus vanaf een koude meldkamer in Rijswijk van je allerleukste (haha) schoonzussie!
-xxxxx- -
22 November 2010 - 10:21
Van Oma, Ja, Ik Voel:
dit wil weer niet lukken, maar ik voelde me wel aan gessproken, dat de reakties teruglopen.Ronald heeft z`n best gedaan, hij doet `t weer.Wat een leuke dingen doe je toch.Ik ben snipverkouden geweest dus deed eigenlijk niets, behalve genieten van je verslag.Groeten van Oma. -
23 November 2010 - 15:55
Leanne:
Hey Fem!!
Wat zal het toch mooi in Londen zijn deze tijd van het jaar. Het is altijd al een droom van mij geweest om rond kerst daar naar toe te gaan. En jij bent er gewoon!!!!! Zo gaaf!! Het zal wel echt heel mooi zijn allemaal!!
Door je foto's krijg ik ook al helemaal zin in de kerst!! Maar ja.. wij vieren hier eerst natuurlijk nog Sinterklaas. Vier jij helemaal geen Sinterklaas? Maar ik kan je zeggen.. 6 december ga ik een kerstboom kopen!!!!
XX Leanne