eindelijk weer een update van mij!! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Femmie Rooijen - WaarBenJij.nu eindelijk weer een update van mij!! - Reisverslag uit Londen, Verenigd Koninkrijk van Femmie Rooijen - WaarBenJij.nu

eindelijk weer een update van mij!!

Door: femmievanrooijen

Blijf op de hoogte en volg Femmie

01 November 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen

Lieve allemaal!!

Oke ik geef het toe, ik ben veel te lui geweest afgelopen tijd, want het is al weer ruim 3 weken geleden dat ik wat op mijn blog heb geschreven. Maar er is ook weer zo veel gebeurd!

Ik zal beginnen bij ’t begin. Ik heb echt een waanzinnig weekend gehad in london voor dat ik naar Nederland ging. Ben namelijk naar canebridge geweest de universiteit. Heel leuk met onze engelse school. Ontzettend grappig want ik wist inmiddels dat er een nederlands meisje bij ons op school was, helemaal gezellig want die ging ook mee naar Canebridge! Dus wij even Nederlands praten, kwam er een ander meisje (jessica) naar ons toe, hey jullie praten ook Nederlands! Whaha echt heel grappig, ontzettend leuke meid en daar heb ik mijn dag in Canebridge heel erg leuk mee doorgebracht. De volgende dag zijn we wezen winkelen in westfeald! En in de avond ben ik met monique en jessica uit eten geweest. Klikt zo leuk met die meiden allemaal, ze zijn allemaal zo lief!! ’t Is ook zo lief, toen ik naar Nederland ging kreeg ik van zo veel nieuwe vriendinnen allemaal berichtjes om veel plezier te wensen, ben echt blij met deze meide!

Maar woensdag de 20e was ’t dan zo ver! En gingen we naar Nederland!! Ohw heerlijk zeg, was me wel ’n hele reis want we gingen met de auto, maar het was de moeite waard. Ik heb een heeerlijke tijd gehad in Nederland en ik heb al mijn vriendjes en vriendinnetjes weer gezien, en natuurlijk Ronald! Ohw ’t was echt heerlijk, zo leuk. Maar ’t zet je ook wel aan ’t denken.. ’t laat me wel zien wat ik allemaal moet missen.. vind ’t wel moeilijk. Maar ik moet zeggen dat ik t’ gister avond even moeilijk had toen ik iedereen gedag moest zeggen en alleen met t vliegtuig en de trein moest, en toen ik ook nog is 2 treinen had gemist waardoor ik ipv een uur en een kwartier er ruim 2 uur over heb gedaan om van Gatwick naar Barnes bridge te gaan. Maar vanochtend ging ’t wel goed, de kinderen waren alleen al van af 5 uur wakker!!:| normaal slaapt tim echt als een soort hamster zo diep, mar vandaag was hij om half 5 klaar wakker omdat hij natuurlijk vandaag jarig is! Maar ik heb me nog ’n paar keer omgedraaid en ben om 7 uur naar beneden gegaan om ‘m ze kado te geven en de kinderen weer even te zien. Erg leuk! Stuart zijn moeder is d’r nu een paar dagen, erge lieve vrouw, leuk om te ontmoeten. Vanavond ga ik misschien wat drinken met monique en jessica, lijkt me wel gezellig, en morgen heeft Sonja(Duits meisje van engelse les) al gevraagd of ik zin had om te gaan lunchen voor me verjaardag, dus dat gaan we denk ik maar doen!:)

nou hele dikke knuffel allemaal, en inge, tot over 2 weken, echt te leuk dat je langs komt! Heb her ontzettend veel zin in!
Regardes Femmie!

• 01 November 2010 - 12:15

Marit:

je bent dus weer veilig aangekomen in londen. mooi dat je super tijd hebt gehad in nederland en kan je best begrijpen dat het moeilijk is om weer weg te gaan. maar bekijk het positief. je gaat zo te horen weer allemaal leuke dingen doen in londen :).
    heel veel plezier!
    liefs!

• 01 November 2010 - 14:21

Inge:

Wat vond Tim van zn cadeautje? Heb je t de hele middag al moeten spelen? EN morgen ben je jarig!! Ik ga hier wel een taartje & drankje voor je eten/drinken.
    Dikke kus, je zussie!

• 01 November 2010 - 14:53

Joyce:

Hey schoonzussie!
    Ben blij dat je weer veilig aan bent gekomen in London, we vonden het echt gezellig met je!!
    Super dat je ons kaartje zo lief vond haha, was nog een hele klus zo'n verhaal erin te proppen ;)

Dikke kus van ons!

• 02 November 2010 - 09:52

Ronald:

Ik vondt het echt gezellig tot je weer terug was gekomen naar nederland, en ben blij voor je dat je veilig bent aangekomen in engeland.
    en gefeliciteert schat vandaag.

• 02 November 2010 - 22:16

Cees En Cobi:

Ha die Fem
    Wat heerlijk dat je zo genoten hebt van je vakantie. Maar nu willen we je eerst eens fatsoenlijk feliciteren. Bij deze: happy birtday en ga het gezellig vieren met de meiden. Liefs Cees en Cobi

• 05 November 2010 - 18:18

Jessica Stam:

Wat leuk dat ik ook in je verhaal sta..
    Jij ontbreekt ook niet in de mijne ;)

Kussie, xx