update vanuit the starbucks
Door: femmievanrooijen
Blijf op de hoogte en volg Femmie
11 Oktober 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Hier weer even een up date van uit de Starbucks geschreven hier in Barnes! Waar ik op de fiets heen ben gereden!
’t Is weer een weekje geweest die voorbij is gevlogen! Jetje wat gaat ’t hard zeg, ik zit hier nu al ruim 1,5 maand:O! de tijd liegt hier voorbij. Is even kijken of ik me nog herinner wat ik allemaal heb gedaan deze week!
Maandag ben ik flink wezen wassen, op maandag is d’r altijd zo veel was, dan ben je gewoon 3 wassen achter elkaar aan ’t draaien! Dus vandaag is ’t weer z’n dagje met veel was. Wel merk ik dat ik er steeds handiger in word en dat het ook steeds makkelijker gaat. Daarna ben ik lekker naar Hammersmith geweest, en heb ik gekeken voor mijn nieuwe camera, ik had namelijk een compact camera, maar die maakte zoals jullie misschien wel hebben gezien, hele grijze foto’s dus heb ik me zelf getrakteerd met een nieuwe camera! Een roze canon 105(oke dat zegt natuurlijk niemand wat:P) whaha. Maar ben er ontzettend blij mee!
De rest van de week is eigenlijk voorbij gevlogen, wat wel heel erg leuk is om te vertellen is dat ik donderdag voor het eerst van mijn leven een yoga les heb gevolgd! Echt te vet, wat een ervaring zeg, vond het echt helemaal geweldig, zo leuk om is te doen, heb dit keer maar ’n beginners les gedaan, want de steps van vorige keer was dus een gevorderde les, van daar dat ik ’t niet bij kon houden:P!
Maar het was echt heel erg leuk, ik was helemaal uitgerust en bijgekomen d’r na.
Ook hoorde ik vorige week dat stuart deze week naar Oostenrijk gaat. Hij gaat morgen weg, en dan komt hij vrijdag weer thuis. Ze hebben een 2e huis in Oostenrijk en daar is een (als ik ’t goed begrijp) waterleiding gesprongen en nu is de hele kamer van de jongens geruïneerd. Dus er moeten allemaal rekeningen betaald worden enzo. Dus zit ik alleen met de kinderen. Hanneke is wel veel thuis en ’s avonds hoef ik niet extra te babysitten dus dat scheelt wel alleen op woensdag avond. Maar ik heb er wel vertrouwen in dat het me gaat lukken.
Dit weekend was weer een heel gezellig weekend met Monique, zaterdag zijn we eerst gaan lunchen en daarna met onze schoonmaakster Kashia naar shepherd bush geweest, dat is het grootste shopping center van europa (wat ik d’r van hoorde) echt heeel erg groot, ze hebben echt alles, van lowis viton tot Prada tot H&M en the top shop! Echt heel leuk om even gezien te hebben. Kashia die wilde uggs hebben dus zijn we even naar the ugge stor geweest; wat een hilariteit zeg, we moesten buiten in de rij staan om d’r in te mogen!!:O whaha geestig joh! Allemaal gekke die die dure schoenen gaan kopen van 200 pond(Goedkoopste paar).
Zaterdag avond heb ik gebabysit, de kids hadden Halloween kostums gekocht dus tim kon d’r niet meer van slapen, was wel sneu vond ’t wel zielig want hij was d’r helemaal bang van geworden, nou moet ik wel zeggen dat hij ook wel ’n heel eng pak heeft hoor, zelfs ik vond ‘m een beetje eng.
Zondag ben ik met Monique en haar onderbuurmeisje, ook ’n nederlands meisje naar gouver gardens geweest, ze waren d’r nog nooit geweest en ik al wel ’n keer, echt heel erg leuk je hebt daar allemaal kleine marktkraampjes en het is een heel mooi gebouw met allemaal straat muzikanten d’r om heen, die ook echt auditie moeten doen om daar te mogen performen. Echt de moeite waard om heen te gaan dus als je in london bent. We hebben ook lekker decadent in gouver gardens gegeten, echt een waanzinnig lekkere pizza, heerlijk!
Nou volgens mij heb ik al weer een heel verhaal weten te typen, elke keer denk ik van ohw jeje wat moet ik nou weer schrijven, maar toch komt er steeds weer een verhaal uit. En ik ben vast nog dingen vergeten ook:O!
Volgende week woensdag ga ik lekker even voor 1,5 week naar Nederland! Ik heb er eerlijk gezegd best wel zin in, ben wel even d’r aan toe om echt vakantie te hebben. Ik heb al allemaal plannen gemaakt, maar heb nog genoeg gaatjes over om leuke dingen met mensen te doen, dus als je wat wil afspreken moet je ’t even laten weten!! Ook ga ik zaterdag de 23 stappen, dus als je dan komt dan zie je mij ook weer:)!!
Ik mis jullie allemaal wel hoor!! Hele dikke kus aan iedereen, en misschien tot snel!
Regardes Femmie
Owja vergeet niet op www.fvr.dreamcode.nl te kijken want daar staan weer nieuwe foto’s op!!
Ben benieuwd wat jullie van me nieuwe foto’s vinden van me nieuwe camera!:)
11 Oktober 2010 - 12:58
Lies Poppe:
Leuk verslag Inge, ik ben weer helemaal bij. -
11 Oktober 2010 - 13:18
Inge:
Reactie vanuit de kamer in Tilburg :P:
Leuk weer een blog te lezen, ondanks dat je me goed op de hoogte houdt! Die grote shoppingmall klinkt trouwens wel erg goed.. Maar misschien is het beter voor mijn low-student-budget om er niet heen te gaan.. :(
xx -
11 Oktober 2010 - 13:41
Jacco Doenja & Kids:
Nou, die shopping-mall klinkt waanzinnig!! Alleen zou ik zelf nooit 200 euro voor een paar Uggs uitgeven, maar dat is een ander verhaal!!
Je hebt groot gelijk dat je jezelf op een nieuwe camera hebt getrakteerd! Je werkt er immers hard genoeg voor!!
Op je foto's te zien is het daar ook heerlijk weer! Hier ook, de kids en ik hebben net twee uur in het bos gespeeld/gewandeld!!
Liefs van ons! -
11 Oktober 2010 - 17:24
Ronald:
ah ik hoor het al je hebt lekker geshopped vandaag :P, kan niet wachten tot je weer terug bent in nederland schat xx -
31 Oktober 2010 - 20:22
Jitske:
Hoi,
Wat super leuk om je weblog te lezen. Ik wil misschien ook als AuPair richting Londen vertrekken en was dus op zoek naar wat ervaringen.
Mag ik vragen hoe jij je gezin hebt gevonden?
Het klinkt wel als een geweldige ervaring.
Hoop dat als je tijd hebt me eens een email wilt sturen met wat ervaringen en tips.
Jitske.
jitsketje@hotmail.com