weer een update van uit edelweise!
Door: femmievanrooijen
Blijf op de hoogte en volg Femmie
27 September 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Hier weer een berichtje van mij van uit Edelweise(zo heet ons huis), tussen de wassen door. ’t Is vandaag een erg drukke morgen, eerst annabel naar school gebracht en ontbijt gemaakt en ben nu bezig met de bedden verschonen, dus het is flink aanpoten.
Ik heb wel echt een waanzinnig leuk weekend gehad! En twee leuke nieuwe meiden leren kennen.
Vrijdag avond is de oude aupair Nikki hier gekomen om een weekendje in London te zijn, en een halve marathon te lopen. Je merkte toch wel erg dat de kinderen haar meer gewent zijn en daarom niet echt naar mij gingen luisteren maarja dat is ook wel weer te begrijpen. Omdat Nikki hier was zijn we vrijdag avond dan ook met z’n alle uit eten geweest, erg gezellig. Daarna zijn we met z’n 2 naar een openlucht film geweest, wel erg jammer dat we alleen ’t laatste deel konden zien omdat we te laat waren, maar desondanks was het wel heel erg leuk, en heb ik meteen the tower bridge gezien in het donker. Erg mooi helemaal versiert met lichtjes. Ik ga zeker kijken of ik nog ’n keer naar z’n openlucht cinema kan gaan want het is echt wel heel sfweer vol met z’n alle op de trappen zitten bij the tower bridge!
De volgende dag ben ik naar Oxford streat geweest, de grootste winkelstraat van europa. Op hammersmith heb ik dan ook Lieke ontmoet, een meisje die hier ook als aupair werkt. Hele lieve meid en we hebben lekker gewinkeld en wat gedronken en heel veel gekletst.
De volgende dag heb ik Monique leren kennen, zij loopt hier in London stage en werkt dus de hele week. Hele lieve meid en ’t klikte heel erg goed. We zijn lekker rond gaan wandelen in London. En zijn we naar Harrods geweest, jetje waanzinnig man, t is zo ontzettend groot, ik denk gewoon dat je daar een hele week kan winkelen en dan nog niet alles gezien hebt! Zo waanzinnig gewoon, het is echt overweldigend! We waren natuurlijk uiterst benieuwd naar de kerst afdeling dus daar zijn we wel een uur denk ik naar op zoek geweest omdat het zo groot allemaal was. Erg leuk om te zien en ik ben op zoek geweest naar mama d’r kerstbal van een telefooncel en een dubbeldekker! Nou ze hadden natuurlijk wel 1000 verschillende kerstballen. Echt lagge, ik ga zeker d’r nog een keer heen! Het is alleen allemaal gigantisch duur, je hebt wel jurken daar hangen van 80.000 euro!
Eigenlijk zouden we die dag met z’n 3e samen met Wendy naar een musical gaan, maar dat is niet doorgegaan aangezien Wendy ziek was en alleen the lionking draaide en die heel erg duur was. Maar het was ondanks dat wel echt heel erg gezellig, z’n leuke meid die Monique ook. Ik weet zeker dat ik daar nog een paar keer wat mee af ga spreken. We zijn aan ’t einde van de dag ook maar lekker op z’n engels in the pub fish and chips gaan eten:P! En ik moet zeggen voor zo ’n keer is ’t wel lekker. En ’t mag ook wel aangezien ik 5 kilo ben afgevallen! Gaat goed met al dat sporten.
Helaas ben ik wel van de week van de trap gevallen dus misschien moet ik maar niet te snel rennen op de trap.
Ohw voor ik ’t vergeet, Wendy is donderdag ook nog langs gekomen, heel erg gezellig we hebben samen even geluncht hier met een soepje en tosti’s, erg lekker en vooral heel gezellig.
Ik heb heel wat foto’s gemaakt, dus ik ga ze weer op mijn website zetten www.fvr.dreamcode.nl, ik hoop dat jullie ’t daar allemaal op kunnen bekijken, zo niet moeten jullie ’t even laten weten dan kan ik kijken of ik ’t anders kan doen!
Hele dikke knuffel,
En ik mis jullie best wel ‘m beetje stiekem!
Regardes, Femmie
Ps. Het album waar de foto’s op staan heet, week 38 september London
27 September 2010 - 10:34
Mirjam:
Wat leuk dat je zoveel gelegenheid hebt om de deur uit te gaan en van alles te zien.
Gaat het een beetje met de blauwe plekken? -
27 September 2010 - 12:16
Leanne:
Hey Fem!
Wat leuk om te lezen dat je ook al zoveel mensen hebt leren kennen!! Leuk hoor!! Ik lees altijd met veel plezier al je verhalen en bekijk uiteraard ook alle foto's! Wat een geweldige stad!! En harrods.. Ik ben daar een paar jaar geleden ook geweest en uiteraard ook op de kerstafdeling. Gigantisch he!! :) Echt geweldig!! Heel veel plezier nog!!!
XX Leanne -
27 September 2010 - 12:30
Jacco, Doenja & Kids:
Jeetje Fem, wat een drukke agenda weer! En shoppen in Harrods.... COOOOOOLLLL!! Dat lijkt me mega gaaf zeg! Inderdaad misschien niet zo goed voor de portemonnee, maar anders.... ha ha!!
Veel plezier nog! -
27 September 2010 - 12:32
Jacco, Doenja & Kids:
Fem, wat een hilarische foto's plaats jij toch! Die met die travestiet! Whoehahahaha! En die coole kerstballen voor je moeder (bus en telefooncel)... Gaaf! -
27 September 2010 - 13:15
Marit:
zo te horen weer een paar leuke dagen gehad :) leuk dat je ook zoveel mensen ontmoet. complimenten dat je al zoveel bent afgevallen. goed hoor! veel plezier met alles.
xxx -
27 September 2010 - 13:31
Mam:
GAAF Fem.die kerst-ballen? ik ben reuze benieuwd. Leuk dat je die winkel gevonden hebt. Kon je wel lopen vanwege de blauwe plekken? Haastige spoed is zelde goed he, ervaring genoeg met de trap denk ik. dus Poko poko -
27 September 2010 - 21:11
Ronald:
Je hebt het zo te zien deze week weer helemaal naar je zin gehad, alleen een beetje jammer dat wendy ziek is, wens haar beterschap
xx ro -
29 September 2010 - 15:37
Joyce:
Hey meissie!
Jeetje wat een verhalen allemaal zeg, superleuk!
En al 5 kilo afgevallen, wow!
Supergoed van je zeg!
Ik wil ook gaan sporten maarja.. heb deze week geen tijd om sportscholen te bekijken.
Laat die blokjesbuik maar komen!
Ik heb nog veel meer te vertellen maar ik ga wel even op je Hyves om het te krabbelen ;)
Dikke kus van ons!! -
03 Oktober 2010 - 08:35
Elaine:
hey femmie,
ik mis je super veel en ik ben blij dat jij het naar je zin hebt