week2!
Door: femmievanrooijen
Blijf op de hoogte en volg Femmie
07 September 2010 | Verenigd Koninkrijk, Londen
Hier weer een berichtje van mij, gister echt ’n waanzinnig drukke dag gehad dus geen tijd gehad om een verslag te schrijven.
De dag begon met Annebel die voor ’t eerst naar the patney high school ging, ahh en wat zag ze d’r lief uit!! Ze heeft ‘m paars rokje en een witte polo en daar over heen een paarse sweater en dan witte sokjes d’r onder met zwart gelakte schoentje!! Ik ga snel even een foto van d’r maken voor dat ze naar school gaat dan kan ik ’t jullie laten zien, echt ’t liefste moment van de dag:P whaha! Stuart en Hanneke zijn d’r samen gaan brengen voor dr eerste dag, dus ik was alleen met de boy’s want en die werden pas 20 min later opgehaald door een moeder hier in de staat. Daarna heb ik voor ’t eerst hier voor de familie gewassen wat een hele ervaring was. Nadat stuart terug kwam ben ik samen met Laura en Stuart naar de engelse les gegaan om een test te doen in welke klas ik kwam. Heel erg leuk want ik zit samen met Laura in de klas dus dat scheelt al ’n hoop, als ik dan me huiswerk niet snap dan kan ik altijd even bij haar vragen of zij ’t weet. Daarna ben ik met haar naar Putney geweest om te kijken voor ’n simkaart en een telefoon aangezien zij die niet van haar hoste parends heeft gehad. Daarna meteen stuart ontmoet bij ’t station en toen zijn we samen naar annebel d’r school gelopen zodat ik weet waar t is. En natuurlijk wilde Annebel dat haar vriendinnetje Conny(eigenlijk Constance ofzo maar iedereen noemt d’r Conny) hij haar kwam spelen dus moest ik van 12 tot 3 op beide passen. Daarna zijn we snel naar ’t zwemles geweest en heeft stuart ondertussen de boy’s opgehaald want die hadden tennis op de club waar dus ook de zwemles was.
En we waren natuurlijk pas om hafl 7 thuis dus hebben we oven patatjes gegeten en een mais kolfje en een stake. Was helemaal gelsoopt na die dag.. zo druk.
Vandaag ging ’t gelukkig allemaal wat rustiger er aan toe. Nmoest weer op de boy’s letten toen stuart annebel naar school ging brengen. Ging goed en daarna heb ik met Laura wat thee gedronken en zijn we naar de engelse meating geweest die we vanochtend hadden om te betalen en om de anderen studenten te ontmoeten. Was wel gezellig alleen zijn er bijna alleen maar duisers.. wel leuk voor haar maar minder voor mij.. toen weer terug gegaan en toen heb ik wat lunch gemaakt voor annebel want die was inmiddels ook weer thuis gekomen. Toen ben ik bezig geweest met ’t avond eten aangezien ’t om die tijd nog rustig was omdat de jongens nog op school zaten. Heb lansangia gemaakt met paprika’s er in en lekker kaas d’r over heen, me eerste keer dat ik hier echt moest koken dus. En stuart vroeg meteen of hij mee kon eten met de kinderen en Hanneke had ook gevraagd of ik wat voor haar wilde bewaren( normaal gesproken als hanneke later is eten ze samen en koken ze later) dus dat was wel ’n goed teken. En zowaar hebben de kinderen ’t gewoon op gegeten echt goed want normaal zijn ze vreselijk met groente dus dat was wel ’n soort van complement.
En nu ben ik lekker vrij om te doen wat ik wil. Morgen moet ik om 7 uur beneden zijn dus das wel erg vroeg maarja.. dan ga ik met hanneke mee om annebel naar school te brengen en ik denk dat ik daarna meteen even door loop naar de sportschool want dat scheelt ook weer in de trein kosten want dan ben ik d’r toch al.
Weetjes:
- en me zus komt waarschijnlijk dit jaar nog!! Echt te leuk, heb ’t net even overlegd met stuart en hij moet nog even vragen aan hanneke wanneer ’t oke is maar echt heelerg leuk! Heb d’r nu al zin in!!
- Wendy heeft ook nog gevraagd of ik dit weekend wat wil doen, dus das echt heel leuk!
- Kachia de schoonmaakster heeft gevraagd wanneer we gaan winkelen, denk dat we ’n keer moeten gaan winkelen.
- Wendy en ik van t weekend hadden bedacht dat we willen proberen om iedere maand ’n keer naar ’n musical te gaan je kunt op west and namelijk last minit kaarten kopen!
- Er nog meer Nederlandse au pairs contact hebben gezocht dus denk dat ik ook wat met hun af ga spreken
- Owja en ronald is bezig met ’n soort websitje voor me waar ik nog meer foto’s op kan zetten want ik kan hier namelijk maar 10 foto’s op plaatsen. Maar hij gaat ’t heel erg makkelijk en overzichtig maken dus dat komt goed! (oehh handig z’n leuke lieve vriend:P)
Nou ik vind ’t wel weer ’n lange blog geworden voor vandaag dus ik hoop dat Jullie ’t leuk vinden!
Mis Jullie!
Regards Femmie
07 September 2010 - 17:51
Inge:
Haha, ik moet elke dag 7 uur beginnen.. :p Hoelaat jij normaal dan? -
07 September 2010 - 18:02
Jacco, Doenja & Kids:
Jaaaaaaaa, meer foto's! Dat is altijd leuk, dus wij zijn ook blij dat je zo'n leuke en lieve en handige vriend hebt!!
Ha ha ha, straks ben je nog drukker met je eigen sociale leven dan met het gezin waar je werkt.
Hoeveel uur moet je in de week paraat staan? Zijn dat vaste dagen dan? En heb je vaste taken in huis? Ik lees iets over wassen? En koken!
Zijn de kinderen al helemaal aan je gewend??
Nou, dikke zoenen maar weer ;-) -
07 September 2010 - 20:30
Inge:
Hey!
Leuk weer een blog te lezen, ben benieuwd hoe de Engelse les gaat bevallen.. Oww.. en wat foto's betreft is dr een site iets van album.nl ofzo moet je even google, daar kun je veel foto's op zetten.
xx Je zussie -
08 September 2010 - 08:05
Marit:
klinkt weer als twee mooie dagen. drukte is ook wel weer lekker toch. maak je tenminste wat mee en gaat de dag lekker snel ;)
leuk dat je ook engels gaat volgen en dat je steeds wat meer mensen ontmoet waarmee je leuke dingen kan doen. het lijkt mij best een leuke baan. verdient het ook nog een beetje haha?
groetjes! -
08 September 2010 - 18:05
Ronald:
Hey schat,
leuk dat je samen met laura Engelse les hebt, hoop dat het leuk wordt
xx -
11 September 2010 - 11:29
Mam:
Wat leuk zeg die foto,s ik heb er wel een paar keer naar gekeken. Echt hoor z,n telefooncel net uit een film. zeker goed om te zien dat je het naar je zin hebt daar.Vanaf hier heel veel lol daar met je nieuwe vriedinnen en natuurlijk je wek gezin.